Szolgáltatások

Peptide peeling

Peptide peeling

Ekseption Pepite Peeling

Az egyik leghatékonyabb bőrápolási fiatatalító eljárás

 

Mezopen kezelés

Mezopen kezelés

Mezopen kezelés

Kollagés indukciós terápia

 

Melírozott haj

Melírozott haj

Hajfestés

Ez a technika már a „hagyományos” melír néven fut. Fóliát használunk hozzá mert a hajtövektől fél centire visszük fel a szőkítőt vagy a festéket. 

 

Babylights

Babylights

Hajfestés

Klasszikus melír a lehető legtermészetesebbre finomítva. Nagyon vékony, pár szálas, szőtt vagy lapmelírokkal világosítjuk a hajat. Fóliában a hajtövektől kezdve, ezáltal ha a hajad össze is fogod az arcodat is világosabb szín veszi körül.

 

AirTouch

AirTouch

Hajfestés

Oroszországból robbant be a manapság legújabbnak számító hajfestési trend, az AirTouch. Mint a neve is mutatja, a levegő segítségével szeparáljuk a hajat, ezáltal egy nagyon természetes, nagyon finom átmenetet kapunk.

 

Copacabana

Copacabana

Hajfestés

Ez egy melír technika, amihez már nem használunk fóliát, mivel nem hajtőtől, hanem szép átmenettel, szabad levegőn készítjük a hajat. Azoknak ajánljuk akik csak egy kisebb változást szeretnének a hajukba anélkül, hogy a saját natúr haját befestenénk (tőfestéshez is alkalmazható ), tehát ez egy természetesebb festési technika.

 

Balayage

Balayage

hajfestés

Ezzel a technikával a haj természetes színénél néhány árnyalattal világosabbra festjük a hajtincseket / végeket. Az ombre és a Copacabana az „alapja” világosabb hajvégek átmenetes szép melír tincsekkel.

 

Ombre

Ombre

hajfestés

Az „ombre” francia eredetű szó és árnyékot, árnyékolást jelent. Felülről-lefele haladva egyre világosabb árnyalatra festi a Fodrász a hajat. Ezt akkor alkalmazzuk, ha a vendég világos hajat szeretne magasabbról indítva úgy, hogy akár a töve meg maradjon a natúr/ saját hajszínén.

 

Kapcsolat